Oppstilling

Ble utviklet og utviklet hovedsakelig for å fange yamame-ørret, en innfødt fisk fra Japan. Grundig testet i elva før den ble kommersialisert. Våren 2022 lyktes vi endelig med å utvikle en ultralett stang med 0 vekt for å svare på høytrykksvasket de siste årene.

For fluefiske i Japan bruker jeg en total leder og tippet på rundt 20 fot. Når du bruker 9x eller 10x ved 8x, er mykheten og smidigheten til stangen som helhet spesielt viktig for å beskytte den tynne tippet. Jeg er her. Unnlatelse av å kutte den matchende nålen ved hekting, Tippet-brudd under kampen. Disse feilene forårsaket av bruk av feil verktøy kan forhindres fullt ut ved å bruke riktig verktøy.

Anbefalt lengde er opptil 8 fot.

0 vekt brukes ofte for tellinger. Neste er 1 vekt. Stenger kan lages med 4 vekter eller 5 vekter på forespørsel. Jeg mottok en bestilling på en 5 vektstang og sende den til Oversea.

Hovedgrunnen til at jeg liker å bruke 0 vekt er at jeg kan fiske stille. I tillegg beskytter en tynn fluesnøre en tynn tippet, så det er en fordel at tippet kan tynnes ved fiske, så det er spesielt fordelaktig for japansk fisk som er opptatt av størrelsen på tippet. Du kan bruke tynne tippets med selvtillit. Det samme gjelder for double hender.(her i Japan...)

Dobbel hånd.

Basert på vår erfaring med fiske etter kirsebær laks, ITO og atlantisk laks, lager og selger vi stenger for stor fisk, samt lette stenger på 4, 5 og 6 vekter, som er populære i Japan de siste årene. (Det tilsvarer hvor stil av Spey, Overhead og Underhand casting) Med en lengde på opptil 14 fot er en realistisk lengde og vekt. Men for utenlandske kunder kan vi også lage en tyngre linevekt hvis du ønsker det.

Vi gir deg råd hvis det ikke er klart.