Kundeanbefalinger

Kundeanbefalinger

Vi dro til fluefisk i Nagano prefektur som Maki.

Vi kom veldig sent, men han ventet på at vi skulle ønske oss velkommen på hotellet.

Neste morgen gjorde vi litt lederforberedelser med veldig gode japanske ledere og tippet som Maki selger på nettet og gikk til en Stillwater-starter: Vi hektet et par fine regnbuer og Maki laget et vakkert blekktrykk av det på japansk papir.

Dagen etter dro vi på fisketur i en elv og savnet noen få fisker. Lunsjen i et tatami-rom med utsikt over elven var ekstraordinært.

Den tredje dagen ble tilbrakt på en innsjø i fjellet omgitt av en skog med vakre, rette, høye trær. Været var våtere og vi savnet mange fisker, men likte å ta noen små likevel.

Vi inviterte Maki til en veldig hyggelig middag og avsluttet oppholdet med en veldig avslappende Onsen.

Philippe Gabulon

Frankrike
4/15/14 

Fiske med Maki var flott. Han snakker engelsk godt og er veldig entusiastisk. Vi fisket små elver, mer som bekker og landskapet var fantastisk. Han er ekstremt dyktig i å vasse disse flomvannene og er veldig tålmodig. Vi fisket for det meste alene, men det faset ham ikke da ytterligere 5 personer dukket opp som aldri hadde fluefisket før. Vi dro til en innsjø og alle hadde det gøy selv om Maki løp rundt hele tiden og løste knuter, byttet ut fluer osv. og var halvdød på slutten av dagen.

Anbefales på det sterkeste, jeg kommer til å dra igjen

Peter James

Professor of Proteomics

Lund University

Finnish Distinguished Professor

Åbo Akademi Universitet

Sverige
4/26/14 

Hadde en flott tid i Nagano prefektur med Maki. Han gjorde alt han kunne for å gjøre oppholdet mitt hyggelig. Han er veldig entusiastisk for håndverket sitt og veldig kunnskapsrik. Jeg lærte mye mens jeg fisket med Maki. Flott fyr, flott fyr, anbefales på det sterkeste.

Stefan Schaufelberger
sveitsisk
5/26/14  

Maki ga en enestående service de to dagene jeg fisket med ham. Han er absolutt lidenskapelig opptatt av fluefiske og japansk natur/villmark,

Han er tålmodig, kunnskapsrik og har utmerket utstyr som passer godt til fisket du driver med. De tilpassede stengene hans er virkelig flott utformet og fungerer veldig bra!

Han har en flott væremåte og personlighet, er lett å omgås, morsom å være rundt og engelsken hans er veldig bra.

Vil anbefale 100%.

Chris Wysocki
Australia
11/25/14

Jeg kom nylig tilbake fra en tur til Japan og hadde den store gleden av å tilbringe en dag (riktignok regnfull) fluefiske med Maki-san. Han er VELDIG tålmodig og kunnskapsrik, spesielt med denne nybegynneren/nybegynneren! Maki-san var veldig imøtekommende og alltid mottakelig for mine behov som en nyere deltaker i denne fantastiske sporten! Engelsken hans er veldig, veldig bra, og han får deg til å føle deg veldig avslappet og hjemme i hjemlandet!

Naturen og landskapet er vakkert og menneskene er fantastiske.

Jeg vil på det sterkeste anbefale Maki-san for alle fluefiskeplaner du har i Nagano Prefecture. Tusen takk Maki-san for den flotte dagen med fiske, og jeg ser frem til å se deg på vestkysten av Canada snart!

Nolan Aldred
Canada

12/13/14 

Det er alltid en god idé å finne en guide for første gang du fisker i et nytt og annerledes land, og nylig hadde jeg gleden av å fiske med den ydmyke Maki Caenis.

Siden vi bare var et par timer utenfor Tokyo by, var det en enkel beslutning å inkludere et besøk til Nagano Prefecture under vår jomfrutur til Japan.

Det var første gang vi besøkte det spektakulære landet Japan, og Maki san gjorde alt perfekt og enkelt, skreddersy en perfekt dag med fluefiske, og utforsket nye krystallklare raske og sakteflytende elver til enormt kontrasterende og utrolig vakre naturskjønne fjell.

Det var en fantastisk introduksjon til fisket i Japan.

Japan er som en fantastisk skjult perle, til tross for regn på dagen, hadde vi en fantastisk dag med massevis av god kvalitetsfisk landet!, med dagens trofé, en spektakulært farget 60 cm FETTbrun ut av en liten sidestrøm.

Hans åpenbare lidenskap for fluefiske sammen med hans omfattende lokalkunnskap og utmerkede forståelse av det engelske språket gjør ham til et perfekt valg for din neste Japan-fisketur.

Jeg kan ikke takke Maki san nok for en av de beste opplevelsene i livet, jeg ser frem til mitt neste besøk til Japan og fiske med min venn Maki san igjen i fremtiden.

Jeg anbefaler ham på det sterkeste. Hvis du er interessert i fluefiske, er jeg sikker på at du vil ha en flott tid!

Ray Tang
Austlaria
5/24/15 

Maki San er en flott fiskeguide med stor kunnskap om fiske i Nagano-regionen. Det er svært få mennesker som ærlig kan si at de tilbringer 200 dager i året på elva. Hans tid og utrolige oppmerksomhet på detaljer på vannet og omgivelsene har gitt ham et intimt innblikk i fiskens vaner og deres stadig skiftende appetitt gjennom sesongen. Han er en kunnskapsrik og tålmodig lærer, med gode engelskkunnskaper.

Daniel Lui
Canada
2/21/16 

Broren min og jeg fisket med Maki i to dager i slutten av september. Vi hadde en fantastisk tid med å lære mange verdifulle ferdigheter og teknikker mens vi fisket på noen utrolig pittoreske steder. Vi vil definitivt anbefale veiledningstjenesten hans og planlegger å komme tilbake i nær fremtid.

Niccolo Piacentini
Italia
9/27/18